nathalievh.reismee.nl

Idiote boer.

Vrijdag kwam ik aan op het vliegveld van Williams Lake na een geweldige vlucht over de Rockies! Ik heb hier wat foto's van gemaakt, deze zijn niet top maar het geeft een idee. Vervolgens waren er enkele personen op het vliegveld waarvan een man die verdomd veel op een boer leek. Dit bleek dan ook Don te zijn, de man waar ik voor zou gaan werken. Onderweg vertelde hij al een en ander over het werk en het klonk allemaal leuk! Hij vertelde over de rodeo die eraan kwam, de wilde dieren die ze daar allemaal hadden en over de garage-sale die momenteel gaande was op z'n land. Eenmaal daar aangekomen was daar "een vriendin" genaamd Ayla. Echter bleek al na 1 dag dat ze elkaar pas 2 maanden kende en nu al praktisch samenwoonden. Bizar, maar misschien gaat dat wel wat sneller hier :p. De eerste 2 dagen daar waren best leuk, we werkte best hard en lang (van 08:00 tot 21:00 uur), maar dat was nog wel te doen want het was best gezellig. Echter was het zondag al een stuk minder gezellig, we moesten het watersysteem verleggen en dat was flink wennen (zijn buizen van 10 of 20 meter lang en flink zwaar dus). Echter gaf meneer mij niet de tijd het onder controle te krijgen en in plaats daarvan kafferde hij mij uit en greep hij de buis uit m'n handen. Nouja dat was het begin van het einde haha. Hij verwachtte van mij dat ik alle Engelse namen van gereedschappen al kende en begreep, maar ook hele dagen zou wieden in de brandende zon. Daarnaast maakte hij regelmatig vieze seksuele opmerkingen. Ik voelde mij dus niet echt op m'n gemak (als hij nou 30 was en knap, maar nee dit was een man van 66 en flink asociaal). Ohja en hij trapte zijn hond (pup van 5 maand) ook als die iets verkeerds deed, zo zielig! Daardoor voelde ik mij dus ook niet heel veilig (z'n gedrag, geschreeuw was soms nogal wat agressief) Nouja al met al niet echt een goede ervaring dus, ik wilde dan ook niet nog een week langer Daar werken en daar had ik hem vanochtend mee geconfronteerd. Ik legde uit dat het toch niet echt wat voor mij was en dat ik het beter nu kon aangeven dan over een week. Hij was hier vervolgens niet zo blij mee en ging de discussie aan, nouja uiteindelijk zei hij s middags dat hij mij na de lunch wel naar de stad kon brengen omdat hij daar toch moest zijn. Uiteindelijke strandde ik vanmiddag rond 4 uur dus in Quesnel. Een schattig boeren plaatsje met ik geloof het typische Canadese (boeren)volk. Daar heb ik eerst lekker een bad genomen (ze hebben hier heen hostels helaas... Dus nu slaap ik voor een nacht een motel), ik had die ochtend namelijk nog weer de hele tijd onkruid gewied. Nu ga ik lekker bijtijds slapen in een tweepersoonsbed, en mocht de ene niet bevallen vannacht dan kan ik overgaan op het bed ernaast (was geen kamer meer vrij met één bed). Morgen ga ik met de Greyhound bus weer terug naar Vancouver. Een busreis van negen uur! Maar dit was nu aanzienlijk goedkoper dan een vliegreis dus vandaar dat ik hiervoor heb gekozen. Eenmaal in Vancouver zal ik weer gauw op zoek gaan naar een nieuwe baan. Hopelijk heb ik dan wat meer geluk! Liefs, Nathalie

Jennifer

Jammer dat het boerenleven je nog niet zo bevallen is. Maar goed geef je groot gelijk. Wat een maffe vent!

Succes.

X

Anjo te Velde

Nou zeg, je hebt in ieder geval weer heel wat beleeft al was het dan een minder leuke ervaring. Troost je hoor, niet alle boeren zijn zo, haha. Veel succes verder, komt vast goed.

Claudia

Ja idd zeg, wat een idioot! Is maar goed dat je weg bent gegaan, er zullen vast nog wel betere baantjes zijn daar waar je lekker koeien kan melken enzo! Haha;) Succes meid! xx

Aart

Wat een verhaal!!! Wat een ervaringen weer!!! Go girl!! Trots op je!

johan en ali

wat een belevenis,om zo te beginnen met het boeren leven.wij hopen dat je gauw een leuke baan krijgt,veel succes verder en hou je goed.groetjes van de fam.

Famkita

Nathh bahh wat een Psychoo! Doe je wel voorzichtig! Gelukkig heb je het iig enorm naar je zin, laat je er niet door gek maken. Binnenkort heb je vast weer wat beters! Ik wacht met smart op je nieuwe verhaaltje xxxxxxxxxxxx

Wil & Madelon

Ha Natje!

Hoe is het met je? Wat een verhalen en belevenissen.

Zo te zien zit je nu beter op je plek...
Geniet er maar lekker van, pas goed op jezelf!

We denken aan je!
Liefs, Wil & Madelon